Ladijski prevoz


Kontejnerski prevozi

V zadnjih letih smo z našimi partnerji ustvarili tudi izjemno ugodne ponudbe kontejnerskih prevozov tako celotnih kot tudi zbirnih pošiljk na vse lokacije po svetu.

Od letos pa smo tudi agenti ladjarja v Kopru, zato vam lahko posredujemo zelo ugodne cene ladijskih prevozov na področju kompletnih in zbirnih prevozov.

Najboljše cene dosegamo pri direktnih ladijskih prevozih na relacijah s Kitajsko,Libijo, Senegalom, Izraelom,Turčijo, Egiptom, Indijo in Ameriko.

Tedenski servis z zbirniki se opravlja med Kitajsko in luko Koper na uvozu, na izvozu pa uredimo zbirnik v vse željene države sveta.
Preverite ugodne ponudbe storitev pošiljanja kompletnih in zbirnih ladijskih pošiljk na želene destinacije.
Pošljite nam podatke o dimenzijah in teži vašega tovora, odpremno luko naklada, luko razklada in želeno destinacijo prejema blaga.
Za vse ostalo poskrbimo mi. Na vašo željo vam lahko uredimo ladijski prevoz tudi preko hrvaških ali italijanskih luk.
Glede na vrsto blaga pa lahko izbirate med kontenerji: 20´, 40´ ali 40` HC.
Po potrebi vam uredimo tudi prevoz z specialnimi konejnerji za razsuti tovor ali tovor izrednih dimenzij.

Pojasnilo kratic v ladijskem transportu: LCL (Less Than Container Load): – Zbirni kontejnerski prevoz. Špediter zbere pošiljke od pošiljateljev in jih pošlje z enim kontejnerjem na destinacijo. FCL (Full Container Load): - Polni kontejner.

Kompletne ladijske pošiljke

V kolikor imate večja naročila ali se prijavljate na razpise, ki zahtevajo večjo prevoz večje količine blaga po vodi, vam lahko ponudimo prevoz blaga s posebnimi ladijami. Tako lahko izbirate med kompletnim ali zbirnim prevozom s tovornimi ladjami, kjer se blago nahaja direktno nad/pod palubo ladje.

Pomagamo vam lahko tudi pri organizaciji in izvedbi prevoza živih živali s posebnimi zato potrebnimi ladjami. Kot pomorski agent Luke Koper vam lahko ponudbimo kompletno izvedbo procesa:
  • prevoz blaga do pristanišča,
  • izvozno carinjenje,
  • operacije v luki Koper,
  • skladiščenje v luki Koper,
  • prevoz do namembne luke.
Sama procedura pri ladijski poslih zahteva malo več komunikacije in točne podatke o blagu.
Vkolikor organizicamo prevoz blaga sami, potem vam lahko ponudimo tudi cargo zavarovanje blaga.
Če izvažate vozila pa vam lahko ponudimo tudi prevoz z RO-RO ladjami, kjer se vozilo zapelje direktno na ladjo in iz nje, ko prispe na željeno destinacijo.

Za vsa povpraševanja se obrnite na oddelek ladijskih prevozov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.